Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

9,4 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,5
Comfort
9,2
Locatie accommodatie
9,4
Faciliteiten
9,2
Personeel
9,8
Waar voor uw geld
9,4
Beoordelingen
    Hans
    nl
    8,3
    1 februari 2018
    Prima
    Fijne ruime kamer.aardige behulpzame mensen
    Ramon
    nl
    10
    17 januari 2018
    The place to be for een bezoek aan Khoa yai National Park
    De slaapzaal is een beetje klein, maar daar heb je geen last van.
    De host is heel aardig en helpt je me alles. Vooral bij het plannen van je trip naar Khoa Yai National park. Hij regelde zelfs dat ik de scooter die ik bij hem gehuurd kon terugbrengen op een dag dat het hostel gesloten was en hij er niet was. Een personeelslid stond mij op te wachten en de host die ook heel goed engels spreek belde mij nog even om alles af te handelen en om te vragen of ik het leuk gehad. Ik heb een scooter gehuurd bij het hostel voor 2 dagen en daarmee ben ik naar Khoa Yai National park gereden. Daar heb ik Olifanten, apen, vogels, een krokedil en verschillende andere dieren gezien.! De scooter geeft je de vrijheid om op eigen houtje het park te verkennen en veel te zien in een korte tijd. Verder raad ik het ook aan om een nachtje in het park te overnachten. Kortom Het hostel en het park waren geweldig.
    Marianne
    es
    9,6
    13 december 2017
    Prima verblijf om een paar nachten te verblijven.
    De rustige omgeving
    be
    9,2
    20 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Bart
    nl
    9,6
    29 september 2017
    Super hostel!
    Zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen door de eigenaren. Gedurende het verblijf was deze gastvrijheid aanwezig. Er wordt meegedacht met onze plannen voor daar maar ook voor verder daarna. Schone kamer, prima ontbijt van alles voorzien en inclusief. Zelfgemaakte mango jam, echt heerlijk!! Aan alles was gedacht in dit hostel! Top!!
    Maurits
    th
    7,5
    24 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Laura Bruneel
    be
    9,6
    7 september 2017
    Ontbijt was eerder beperkt, maar dit blijft een hostel dus op zich geen problemen mee.
    Wij namen de deluxe tweepersoonskamer. Ruime kamer met aansluitend een ruime badkamer. Zeer verzorgd, algemeen zeer goede hygiene. Er is een aangenaam buitenterras waar je 's avonds rustig kan vertoeven. We werden zeer gastvrij en informeel ontvangen door Cho. De dag erna hadden we een jungle tour geboekt bij Bobby's. Cho bracht Bobby's onmiddellijk op de hoogte zodat we de dag erna aan de hostel werden opgepikt. Een vriend van ons sloot later aan en kon zonder problemen een douche nemen.
    Famke
    nl
    10
    30 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Frank
    nl
    9,6
    28 juli 2017
    Overnachten in Pak Chong? zoek niet verder en boek bij At home hostel!
    niets
    Super ontvangst door de eigenaresse Chil die het hostel samen met haar man runt. Zelden zulke bevlogen en aardige eigenaren meegemaakt. Chil regelde meteen een tour voor het NP Khao Yai voor de dag erop. De kamer was ruim met een hele nette badkamer. Ontbijt is inbegrepen maar wel heel eenvoudig. Probeer zeker de eigen gemaakte mango jam. Het hostel ligt in een kleine steeg van de hoofdweg af, op nog geen 15 minuten lopen van het treinstation en 5 minuten van het busstation voor bussen naar Korat. Tegenover het hostel is er een nachtmarkt en in de buurt voldoende ( lokale) restaurantjes en supermarkten. Zeer aan te bevelen voor een overnachting in Pak Chong als je het NP wilt bezoeken.
    nl
    10
    26 juli 2017
    Mooi
    Niks
    Vriendelijk
    Hakw
    nl
    7,5
    22 juli 2017
    Ontbijt is wat karig.
    Ruime schone kamer. Goed bed. Vriendelijk personeel.
    Michelle
    be
    10
    14 juli 2017
    Zich thuis voelen in Pak Chong
    Niets wat ons tegenviel. Alles was naar wens.
    De gastvrijheid van Cho was overweldigend. Hij hielp ons met alle vragen en zorgde ervoor dat we het absoluut naar onze wens hadden. De ligging van het hostel was ook ideaal gelegen ten opzichte van het bus- en treinstation dus via het OV aankomen en vertrekken ging hartstikke goed.
    es
    7,9
    21 maart 2017
    Super sympathiek hostel, lieve behulpzame mensen, je voelt je gelijk thuis.
    Ik vond de kamer te licht (geen goede gordijnen ) en niet stil genoeg door mensen op de gang/gezamenlijke ruimte .
    Ongelofelijk fijne ontvangst ; ik kwam laat in de avond aan, Nice had alles geregeld voor een soepele aankomst en mijn tripje naar Khao Yai de volgende ochtend vroeg . Ook heeft zij mij enorm geholpen met vervoer van Bangkok naar Pak Chong
    Sylke
    be
    9,6
    9 februari 2017
    De koelkast in de slaapkamer maakte veel lawaai.
    Heel vriendelijk personeel, onze trein had vertraging maar ze hadden toch nog geregeld dat we met de toer meekonden in Khao Yai.
    marion
    nl
    10
    27 december 2016
    Heerlijke plek om te verblijven als je in pak chong wilt zijn.
    Niets
    Ontzettend aardige mensen, heel behulpzaam met regelen van tourtjes enz.Onze kamer (ik denk deluxe)was heel smaakvol ingericht.
    Ellen-
    nl
    10
    15 november 2016
    Geweldig
    Niets ;-)
    Gastvriendelijkheid en behulpzaamheid van de eigenaars.
    Rudi
    be
    8,8
    12 november 2016
    Een aanrader, prijs/ kwaliteit!
    Geen groots ontbijt. Koffie thee en fruitsap. Verder brood boter en jam. Ook cornflakes kon je nog nemen. Dus genoeg om de voormiddag mee door te komen. Pak Chong is erg druk er is een night market vlakbij.Verder moet je geen toeristische faciliteiten verwachten.
    Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. Mooie, comfortabele en zeer propere kamer. Ter plaatse kon je een bromfiets huren. We werden zeer goed ingelicht wat we konden doen in de buurt en in het natuur park.
    carolus v d
    nl
    9,6
    8 november 2016
    At Home bij at Home hostel
    Helemaal niets
    Het was ons eerste verblijf in een hostel We hadden een kamer met gedeelde badkamer en dat beviel goed alles werd goed schoon gehouden De hostel is kleinschalig wij zaten op de 2de etage Er was daar nog een kamer en een klein slaapzaaltje verder was daar een groot overdekt terras waar je de andere gasten kon ontmoeten . De meesten gasten komen voor khao yai nat.park en gaan daar vroeg voor opstan daardoor is het,s Avonds ooak niet druk tot de late uurtjes Shaw en zijn vrouw helpen je met alles wat je wil maar zijn niet opdringerig of pusherig We verbleven er 4 nachten
    Danny09034
    nl
    9,6
    25 oktober 2016
    Niks
    Goed verblijf gehad, goede bedden, goed ontbijt, eigenaar is geweldig, ik kwam voor een tour naar kao yai en had een bed voor 3 dagen geboekt, nadat ik vlak na 1 uur aankwam kon ik al mee met een tour en ik kreeg te horen dat ik beter 1 dag minder kon blijven. Ook bij vertrek goed advies gekregen, top!
    Winne
    be
    8,8
    23 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen
Sluiten